Tapahtumat – Juhlat – Kokoukset

Tälle sivulle tulemme vuonna 2022 täydentämään palvelutarjontaamme. Julkaisemme palvelupakettimme sisältäen toimivaa tilaa, tämän päivän tekniikkaa ja herkullista cateringia räätälöitynä sinulle ja ryhmällesi.

Tapahtuma-alue 50 hengelle

Virkailijan puolen hehtaarin tontti yksityiskäytössä

Huippunopea valokuitunetti

Kokoustilaa 5-15 hengelle

Wanhan Virkailijan Saunatupa ja palju

Useita ryhmääntymistiloja

Useita ryhmääntymis- tiloja

Moderni kokoustekniikka

Wanhan Virkailijan maalaishuvila 120m²

Mitä Wanha Virkalija sitten tarjoaa?

Kokoukset

Johtoryhmän kokous, hallituksen ideariihi, onnistunut koulutuspäivä tai vaikkapa yhdistyksesi syyskokoontuminen inspiroivassa ja rauhallisessa ympäristössä.

Tarjoamme laadukasta kokoustilaa 5-15 hengelle sisältäen modernin kokoustekniikan, nopean valokuituyhteyden ja perinteitä henkivän kokoustilan Wanhan Virkailijan maalaishuvilan pääsalissa. Muistithan, että halutessasi myös majoitut meillä.

Juhlat ja tapahtumat

Suurempia 20-50 hengen tapahtumia varten Virkailijan yksityinen kaunis puolen hehtaarin tontti on käytettävissäsi. Upeat puutarhajuhlat, yrityksesi virkistyspäivät, perhejuhlat tai urheiluseurasi kauden avaus/päätöstapahtuma saunoen, paljutellen, herkutellen ja rentoutuen.

Catering

Tarjoamme energisoivat eväät kokouksesi oheen ja maukkaat herkut juhlasi herkkuhetkiin. Räätälöitävät cateringtuotteemme julkaistaan täällä yhdessä tapahtumapakettien kanssa vuonna 2022.

Tapahtumatekniikka

Kieritetäänkö hedelmäpuut led-valokääreeseen ja tunnelmavalaistaan koko puutarha? Katetaan pihalle sopiva puheäänentoisto ja viimeistellään nurmelle pihakattaus suojaisan teltan alle. Tapahtumanne viimeistellään laadukkaalla tekniikalla osaavan ammattihenkilöstön toimesta.

Kaikkea tätä on monien mahdollisuuksien Wanhan Virkalijan maalaishuvila!

apples-1872997_1280

Varauskysely

Voit lähettää meille myös varauskyselyn tällä lomakkeella.

Kirjoita tarkemmat toiveet majoituksesta tai muista toivomistasi palveluista lomakkeelle.

Pyrimme vastaamaan kyselyihin vuorokauden kuluessa.

Huomaathan, että kyselylomakkeella tehty varaus on vahvistettu vasta, kun olet saanut vastauksen kyselyysi.

Jos varauksesi ajankohta on lähempänä kuin kolme vuorokautta, ota puhelimitse yhteyttä suoraan myyntipalveluumme, josta voit tiedustella vapaita huoneita myös samalle päivälle.

asiakaspalvelu@wanhavirkailija.fi
p. +358 40 530 3863