Guesthouse Solbacka Iittala

Varaukset ja tiedustelut

+358 40 530 3863,
+358 400 151 363

1-6 hengelle

40m² vierashuoneisto

Ilmastointi

Puusauna

Terassi

Lemmikit tervetulleita

Varaukset ja tiedustelut

1-6 hengelle

40m² vieras- huoneisto

Ilmastointi

Sauna

Terassi

Lemmikit terve- tulleita

HUOM. Kotisivujemme nettivarauslomake ei toimi tällä hetkellä, vikaa selvitetään. Varauksissa ota yhteyttä meihin suoraan soittamalla tai sähköpostilla, kiitos. Päivitetty: 24.6.2024

Iittalan Solbackan tilan hirsirakenteinen päätalo valmistui vuonna 1907. Päärakennus rakennutettiin hyttimestari Gustaf Alfred Hultgrenin virka-asunnoksi ja kodiksi. Rahoittajana toimi Iittalan Lasitehdas, joka palavasti halusi hyttimestarin työntekijäkseen. Hyttimestarit olivat ja ovat edelleenkin arvostettuja lasinpuhaltajamestareita.

Tilan vierashuoneisto Guesthouse Solbacka Iittala valmistui 1973. Lasitehdas oli jo vuosikymmenten ajan vetänyt runsaasti yritysvieraita puoleensa ja siksipä tehdas päätti rakennuttaa vierassaunan edustavine takkahuoneineen omistamalleen Solbackan tilalle. Suunnittelusta vastasi Arkkitehtitoimisto Juhani Kivikoski, sittemmin yksi lasitehtaan johtajista itsekin.

Majoituskäyttöön kotimme pihapiirissä sijaitseva Guesthouse Solbacka otettiin helmikuussa 2020. Remontoimme vierashuoneiston sauna- ja takkahuoneineen vanhaa kunnioittaen ja uudistimme nykyisen rauhallisen makuukammarin entisestä kuntosalista syksyllä 2019.

Tervetuloa taloon. Sijaitsemme Iittalan kylässä, lasitehtaan kainalossa. Katso tarkka saapumisohje täältä.

Palvelu sisältää

 • Rauhallisen vierastalon vain teidän käytössä, kotimme pihapiirissä
 • Puusaunan leppeät löylyt, tilava kylpyhuone ja erillinen wc
 • Kevyt keittiöpiste: jääkaappi, mikroaaltouuni, veden- ja kahvinkeitin, liesi, ruokailuastiasto ja -välineet. Vesipiste kylpyhuoneen puolella.
 • Keittiöpiste soveltuu keveän iltapalan ja aamiaisen valmistukseen
 • Liinavaatteet ja pyyhkeet koko ryhmälle
 • Parivuode ja neljä yhden hengen lisävuodetta
 • Ilmainen pysäköinti sisäpihalla
 • Lautapelejä koko perheelle, kirjoja luettavaksi
 • Pihapelejä (esim. mölkky, tikkataulu)

Hinta

1-2 hlöä 90 € per vrk
3-4 hlöä 110 € per vrk
5-6 henkeä 150 € per vrk

Onko ryhmäsi suurempi kuin kuusi henkeä? Katso suuremman kohteemme Maalaishuvila Wanha Virkailijan varaustilanne!

Varaamme oikeuden hintamuutoksiin sesonkikohtaisesti.

HUOM. Vahvistat palvelut käyttöösi maksamalla laskun ajallaan eräpäivään mennessä. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, asiakkaan tekemät varaukset peruuntuvat.

Erikseen tilattavat lisäpalvelut

 • Riksakuljetukset Iittalassa
 • Lemmikit ovat meille tervetulleita. Perimme lemmikeistä 25 € siivousmaksun / lemmikki / majoitus.

Myyntiehdot

Guesthouse Solbacka hinnat ovat alv 0
Lue Guesthouse Solbackan myynti- ja varausehdot tästä

Varaustilanne

Varauskysely

Voit lähettää meille myös varauskyselyn tällä lomakkeella.

Kirjoita tarkemmat toiveet majoituksesta tai muista toivomistasi palveluista lomakkeelle.

Pyrimme vastaamaan kyselyihin vuorokauden kuluessa.

Huomaathan, että kyselylomakkeella tehty varaus on vahvistettu vasta, kun olet saanut vastauksen kyselyysi.

Jos varauksesi ajankohta on lähempänä kuin kolme vuorokautta, ota puhelimitse yhteyttä suoraan myyntipalveluumme, josta voit tehdä tiedusteluja myös samalle päivälle.

asiakaspalvelu@wanhavirkailija.fi
p. +358 40 530 3863

Guesthouse Solbacka vastasi odotuksia oikein hyvin, mainio sijainti, varsinkin jos on julkisilla liikkeellä ja vaikka samassa pihassa, hyvin yksityinen tunnelma. Erityisesti takkahuone ja keittonurkkauksen sisustus hyvin kaunis. Puusaunassa hyvät löylyt.

Ihana vieraanvarainen vastaanotto odotti meitä ex tempore-matkailijoita. Puulämmitteinen sauna oli päällä ja löylyt aivan vailla vertaansa. Majoittumistilat olivat juuri sopivat meille ja oma rauha taattu. Suosittelen lämpimästi.

Puusaunan löylyt, vehreä puutarha ja ystävällinen isäntä tekivät vierailustamme ikimuistoisen. Talo on kodikkaasti sisustettu, oli mukavaa istua terassilla löylyjen välissä sekä saunan jälkeen iltahämärässä. Pallogrilli pihalla ja kauppaan lyhyt matka. Hyvä asemapaikka aktiiviseen liikkumiseen lähiympäristössä. Itse pelasimmme useamman radan golfia, johon tämä majoitus oli aivan täydellinen. Sängyt olivat pehmeitä ja uni maistui koko porukalle. Kiitos!

Erittäin viihtyisä vierastalo rauhallisella paikalla, kaikki tarvittava rentouttavaan oleskeluun löytyy. Erinomainen sauna, pörröiset pyyhkeet, sängyt ovat mukavat ja pehmeät. Matkustamme harvoin, mutta tunne oli sama kuin viettäessäsi yötä rakkaan isoäitisi kanssa. Pidin kaikesta kovasti!